«Phoof! Alt du trenger nå er rød leppestift og en kork som smeller i taket.»
Ingvild Tennfjord

Norges beste vinkjøp 2018

Nye viner, tax.free, land, druer, mat, pris
Utgitt: 2017
Sagt om Norges beste vinkjøp 2018

Ark bokhandel:

Med denne boka har du vineksperten i lomma. Blant de mange flaskene i polhyllene har Ingvild Tennfjord plukket ut de deiligste vinene og gunstigste kjøpene. Norges mest populære vinjournalist smaker tusenvis av viner hvert år, så du slipper å gjøre det. Hun finner frem til perlene. I denne boka svarer hun på det du lurer på når du skal kjøpe vin. Boka er lett å slå opp i og har et hendig format. Ta den med deg i vesken, så finner du lettere frem på polet. Nytt av året er en liten vinskole, som på få strakser gjør deg til en mer bevisst vindrikker. Det er en nydelig verden av vin der ute - Ingvild Tennfjord viser vei.

Ingvild Tennfjord

Norges beste vinkjøp 2017

Land, druer, mat, pris, tax-free, anledninger
Utgitt: 2016
Ingvild Tennfjord
Sagt om Norges beste vinkjøp 2017

Magasinet Vinofil:

Ingvild Tennfjord skulle ikke skrive en ny bok igjen, men så ble det et ja til å lage en liten pocketbok med de beste vinene hun har smakt.  Ingvild Tennfjord gjør ikke noe halvveis. I de tre første vinbøkene sine har hun gitt leserne sine bakoversveis i sin ville fart inn i vinens kunnskapsverden.

Ingvild Tennfjord

Perfekte viner!

Norges beste vinkjøp
Utgitt: 2015
Ingvild Tennfjord
Sagt om Perfekte viner!

Magasinet Vinofil:

Norge er heldig som har Ingvild som vinanmelder, som prisbelønt journalist greier hun beskrive der skoen trykker for folk flest. Det store spørsmålet? Er det en perfekt vin der ute? Med enkle ord avmystifiseres vinspråket, vingleden faktisk popper frem mellom sidene og Ingvild forfører deg med morsomme og interessante innlegg om sitt syn på den perfekte vinopplevelse. Ingvild lærer fremdeles om vin og hun deler det på en fantastisk måte med sine lesere!

Ingvild Tennfjord

Bobler!

Smaken av fest
Utgitt: 2014
Sagt om Bobler!

Vinofil

Boken har lærdom på hver side og er full av positiv vinglede. Du får rett og slett lyst på en fest!

Ingvild Tennfjord

Skål!

Få nese for vin uten å få nesa i sky
Utgitt: 2013
Ingvild Tennfjord
Sagt om Skål!

Brageprisjuryen:

En velskrevet og humoristisk fortelling om den bratte læringskurven som forfatteren selv opplever på sin reise inn i vinens verden.

Husets vin:

En nær perfekt introduksjonsbok til vin.